Novosti

TINEL MEETUP: “Iskoristi TikTok u poslovne svrhe”

Htjeli biste koristiti najbrže rasteću mrežu u svijetu - TikTok u poslovne svrhe i povezati vlastiti brend sa velikim brojem korisnika, a ne znate kako? Onda je sljedeće Tinel predavanje za vas. Ovaj besplatni community event na mjesto predavača 16. veljače dovodi Daria Marčaca,  jednog od vodećih TikTokera u regiji koji će vas naučiti sve tajne uspjeha na ovoj društvenoj mreži.

Vrlo brzo smo rečenicu: “Ma TikTok je za djecu” zamijenili sa: “Želim svoju firmu na toj mreži”. Sve je krenulo kao zabava, ples i koreografije na razne viralne pjesme, no ubrzo TikTok postaje glavno mjesto za promociju poslovanja. Danas se sve više firmi okreće upravo suradnji s TikTokerima, a ova društvena mreža koristi se u svrhe provođenja marketinga, promocije proizvoda, brenda, i slično. Preko 45 milijuna aktivnih korisnika dnevno, odnosno milijardu mjesečno, ovoj mreži vjeruju ispred svake druge društvene mreže, te je upravo zbog toga TikTok najuspješniji u povezivanju vlastitog brenda s korisnicima.

TKO JE DARIO MARČAC?

Nekad jedan od korisnika TikToka za zabavu, a danas TikTok konzultant koji pomaže brendovima izgraditi uspješne profile na ovoj mreži. Osnivač je najveće zajednice TikTok kreatora u regiji - Crew, a neki od njegovih njegovih klijenata su Zagrebačka banka, Wolt, Lidl, Pipi…

Ako vas zanima kako koristiti TikTok, kojim putem doći do velikog broja pregleda/pratitelja te naposlijetku kako provesti marketing na toj mreži i svoje poslovanje približiti publici rezervirajte mjesto za 44. Tinel i pripremite pitanja za Daria.

O TINELU:

Ovaj besplatni community event u Split iz mjeseca u mjesec dovodi razne predavače s područja IT-a, marketinga, dizajna i slično, kako bi proširili znanje u lokalnoj zajednici. Osim besplatnog dijeljenja znanja, glavni fokus Tinela je umrežavanje i upoznavanje novih ljudi s kojima dijelite slične interese.

TINEL #44 - EVO ŠTO VAS ČEKA:

18:30 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)

19:00 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača

19:10 - 20:00 Dario Marčac: “Iskoristi TikTok u poslovne svrhe”

20:00  Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon).