Naši meetupi

IT konferencije

GrowIT konferencija

GrowIT konferencija

GROWit je program poticanja IT poduzetništva na području Splitsko – dalmatinske županije.

Mladim poduzetnicima pruža podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja i olakšava daljnji razvoj lokalnog poduzetničkog ekosustava.

Jedan od primarnih ciljeva Digitalne Dalmacije jest poticanje razvoja poduzetničkog mindseta kod mladih ljudi kao i razmjena ideja i suradnja s ostalim poduzetnicima u županijskom IT sektoru. GrowIT natječaj je aktivna mjera koja će pružiti korisnicima financijsku potporu za razvoj novih projekata ili IT usluga.

Namijenjen je poduzetnicima (obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.) koji stvaranjem dodatnih vrijednosti iz područja informacijskih tehnologija i povećanjem ponude IT proizvoda ostvaruju pozitivan učinak na gospodarski razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

EDIT konferencija

Održava se s ciljem predstavljanja iskustva provedbe uspješne škole primijenjenog programiranja EDIT CodeSchool kroz posljednjih sedam godina djelovanja, a okuplja sudionike koji žele steći nova znanja o primjeni suvremenih tehnologija u nastavi.

EDIT konferencija okuplja nastavnike u STEM području i ravnatelje osnovnih i srednjih škola, atraktivne goste i vrhunske predavače, predstavnike obrazovnih institucija te najbolje stručnjake u području primjene digitalnih tehnologija i programa cjeloživotnog obrazovanja.

Konferencija pokazuje da je škola usmjerena prema visokokvalitetnom pristupu koji prati potrebe tržišta te priprema učenike da budu konkurentniji i kompetentniji. Učenici i nastavnici su svojim radom u EDIT CodeSchoolu, usvajanjem novih, digitalnih vještina i izradom praktičnih završnih radova do sada pokazali izvrsne rezultate pa valja naglasiti da škola ima potencijal postati primjerom dobre prakse i za druge županije u Republici Hrvatskoj.

EDIT konferencija
Startup Europe Regatta

Startup Europe Regatta

Najveća hrvatska startup konferencija - Startup Europe Regatta. Već godinama se u Splitu održava konferencija koja na jednom mjestu okuplja startupe, investitore, VC fondove, brojne europske akceleratore i povrh svega jednu snažnu lokalnu zajednicu.

Konferencija na kojoj startupi imaju priliku ostvariti toliko kontakata, potencijalnih investicija i poslovnih partnerstva, bez da uopće napuste Split. Posvećena lokalnoj i startup zajednici koji obogaćuje, osnažuje ali i povezuje Dalmatia Startup Community.

Nautičkim, konferencijskim i izložbenim dijelom Startup Europe Regatta međunarodnog karaktera postao je jedan značajni događaj koji je pozicionirao Hrvatsku, a posebno Grad Split na globalnu kartu najzanimljivijih i jedinstvenih startup događaja.

Partnerski meetupi

Women in Tech Split

Digitalna Dalmacija je jedan od pokretača ovog meetupa, a ujedno ga podržava financijski i ustupanjem prostora za održavanje okupljanja.

SPU Unreal Engine 

Digitalna Dalmacija od početka podržava UE meetup, a poglavito ustupanjem prostora za održavanje okupljanja u PICS-u.

Tinel

Digitalna Dalmacija ponosno podržava ovaj meetup, a od 2019. godine je speaker partner Tinel Meetupu. 

Konferencije s kojima surađujemo:

Udruge s kojima surađujemo: