SUI WORKSHOP by "4 point 0 Venture Labs"

SUI WORKSHOP by "4 point 0 Venture Labs"

Digitalna Dalmacija i BlockSplit pokreću WEB3.0 WORKSHOPS, seriju radionica kroz koje svi mogu ući u Web 3.0 svijet. 

Prijavi se na besplatnu radionicu koja se održava 16.3. (16h - 19h) kroz koje će te proći osnove developmenta na Sui blockchainu, a koju će održavati naš partner 4 point O Venture Labs.

Plan radionice SUI WORKSHOP

Krećemo s prezentacijom o Sui platformi, njezinoj viziji i misiji unutar blockchain svijeta. Objasnit ćemo ključne koncepte, prednosti i moguće primjene, kao i  informacije o nedavnom lansiranju Mainneta i dosadašnjem napretku ekosistema. Poslije kratke pauze za kavu, ulazimo u praktični dio.

Praktičnu radionicu započeti ćemo uvodom u Move, programski jezik koji se koristi na Sui blockchainu. Naučiti ćemo osnove Movea potrebne za interakciju s blockchainom. Kroz hands-on vježbe i primjere ćemo dobiti uvid u razvoj na blockchainu u praksi. 

Radionicu nastavljamo s postavljanjem Sui razvojnog okruženja od samih osnova, a nastavit ćemo s objavljanjem pametnih ugovora, interakcijom s blockchainom te funkcijama jedinstvenim za Sui. Naravno, sve kroz praksu. 

Radionicu ćemo završiti otvorenom Q&A sesijom i raspravom gdje će predavaći odgovorati na sva pitanja koja možete imati. Pričati ćemo o primjenama i budućnosti Sui blockchaina, ali i vašim idejama.

Zato požuri i prijavi se!

Plan radionice SUI WORKSHOP
Nagrade

Nagrade

  • 10 SUIa za sve polaznike 
  • Ulaznice za SUI konferenciju u Parizu za sudionike koji uspiju deployati kod na SUI blockchain na kraju radionice (sui.io/basecamp)
  • Ulaznice za BlockSplit5 za 3 najbolja sudionika
  • Povrat troškova prijevoza za prijevoz na SUI konferenciju u Parizu za prva 3 sudionika koji objave kod (o tome koji više na radionici) na SUI blockchain nakon radionice.

O predavaču

Andrej Šarić je iskusni softverski inženjer i dugogodišnji predavač na Rochester Institute of
Technology koji je radio na brojnim projektima, uključujući web rješenja, mobilne aplikacije, IoT, dApps i pametni ugovori. Sa strašću za nove tehnologije, Andrej je potpuno prešao na Web3, pridonoseći mnogobrojnim blockchainovima i stvarajući proizvode koji premošćuju jaz između Web2 i Web3. Prije nego što je prešao na Web3, Andrej je radio na više projekata pametnih gradova kroz koje je uspješno integrirao IoT u svakodnevni život.

O predavaču

Mjesto održavanja

Predinkubacijski i coworking centar - PICS@FESB nalazi se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split (vanjski ulaz sa zapadne strane fakulteta)

Vrijeme održavanja

  • 16.3. Sui workshop (16h-19h)

Organizatori