.

Što je Startup Dalmatia meetup?

Dobrodošli u dinamičnu tech startup scenu Splita i Dalmacije!

Što je Startup Dalmatia meetup? To je zajednica koja pruža jedinstveni uvid u IT startup scenu u Splitu i širem području županije.

Čemu služi? Povezivanje sudionika startup zajednice, predstavljanje inovativnih startup projekata, traženje novih članova timova, te uspostavljanje prvih kontakata s potencijalnim investitorima.

Put prema uspješnoj zajednici je izazovan i sastoji se od mnoštva pojedinačnih priča o uspjehu. Ova grupa predstavlja zajednicu ljudi koji nam vlastitim primjerom pokazuju da je uspjeh itekako moguć. Pridružite im se i inspirirajte druge prikazujući svoj rad i postignuća!

Ako dijelite strast prema tehnologiji, inovacijama i razvoju startupa, ovo je mjesto gdje se susreću entuzijasti, stručnjaci i svi oni koji žele graditi budućnost tehnološkog poduzetništva u našem kraju. Pratite naša događanja kako biste ostali informirani o najnovijim projektima, trendovima i prilikama za suradnju. Uzajamno učenje, dijeljenje iskustava i razmjena ideja ključ su naše zajednice. Pridružite nam se i zajedno gradimo uspješnu budućnost tech startupova u Splitu i Dalmaciji!

Galerija zadnjeg meetupa

 

 

 

Pridruži nam se!

Ako te privlači ideja istraživanja i razgovora o startup sceni u Dalmaciji, pozivamo te da nam se pridružiš na svim nadolazećim meetupima posvećenima ovoj temi - Startup Dalmatia. Svi oni kojima je važna ova dinamična zajednica, bez obzira na razinu iskustva, su dobrodošli! Na platformi meetup.com možeš pronaći sve detalje o budućim događajima, rasporedu i sudionicima. Tamo ćeš saznati najnovije informacije i događanja, dijeliti iskustva te graditi kontakte s drugim stručnjacima i zaljubljenicima u startup svijet Dalmacije. Pridruži se i zajedno gradimo uspješnu budućnost startupova u našem kraju! 

Pridruži nam se!

Tko su organizatori?

Damir Brčić

Damir Brčić

Inžinjer računarstva, pročelnik odjela za informatiku SDŽ, voditelj Digitalne Dalmacije