Predinkubator i coworking

Započni svoju digitalnu karijeru! Želiš li raditi u IT sektoru ili pokrenuti vlastiti tech startup? Želiš pohađati poslovne i tehnološke edukacije, upijati znanje od iskusnih stručnjaka i razviti nove vještine? Želiš li upoznati ekipu koju zanimaju iste stvari i budući su digitalni lideri? Ako imaš pozitivne odgovore na navedena pitanja, onda je PICS@FESB pravo mjesto za tebe!


PICS@FESB

PICS@FESB

ŠTO JE?  PICS@FESB je predinkubator i coworking prostor pokrenut u sklopu Digitalne Dalmacije


GDJE JE?  Nalazi u sklopu Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, 3.kat sa unutarnje strane ili vanjski ulaz sa zapadne strane fakulteta.


ČEMU SLUŽI?  Mjesto je gdje se održavaju brojna predavanja, radionice, meetupi, te koje svakodnevno koriste posjetitelji za rad i učenje.


Ovaj moderno uređen prostor sastoji se od:

classroom200 velike sale za predavanja i radionice kapaciteta 70 mjesta
computers200 potpuno opremljene informatičke sobe za edukacije sa 22 računala
ps200 lounge dijela za opuštanje sa velikim televizorom i PS4 konzolom
book200 mini knjižnice sa poduzetničkim knjigama
3d200 mini makerspacea sa Arduino i Raspberry PI računalima, Ultimaker 3D printerom i drugim el. komponentama
coffee200 kuhinje sa caffe aparatom, hladnjakom, uređajem za vodu
office200 uredskog prostora
wc200 sanitarnog čvora
Ovaj moderno uređen prostor sastoji se od:

Istaknute aktivnosti u sklopu PICS-a

StartIT@PICS

StartIT@PICS je program poduzetničke edukacije namijenjen svima koji se nalaze u  inicijalnoj fazi razvoja inovativnih IT proizvoda/usluga, te žele steći nova znanja i vještine vezane za pokretanje poslovanja, te u tome dobiti pomoć uspješnih mentora sa bogatim iskustvom.

Individualni rad i suradnja

U sklopu PICS-a, svatko može samostalno razvijati vlastite projekte, no pomoć je uvijek dobrodošla. Upravo stoga, svim zainteresiranima, članovi tima stoje na raspolaganju tijekom cijele godine da im pomognu u razradi projekata, povežu ih sa pojedincima koji im mogu pomoći u razvoju, te ih na druge načine usmjere i daju potporu.
Za ovakav vid suradnje, obratite nam se elektroničkim putem ili kontaktirajte djelatnika Digitalne Dalmacije u PICS-u za više informacija.

Studentski poduzetnički projekti

Program započet u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Namijenjen je svim studentima s poduzetničkim duhom i željom da od ideje razviju proizvod spreman za tržište. Ovaj edukacijski program završava demo danom (Demo Day) tijekom kojeg svi polaznici imaju priliku održati pitcheve pred stručnim žirijem, te prezentirati svoj napredak tijekom trajanja ovog programa.