EDIT JUNIOR Dev React

EDIT JUNIOR Dev React

Prijave za 3. generaciju EDIT JUNIOR Dev su u tijeku!

JUNIOR Dev stručna edukacija primijenjenog programiranja - i ove godine zbog velikog interesa održati će se React tečaj od uvoda do postavljanja projekata na GitHUB.

Poznaješ osnove programiranja, a student si, nezaposlen, freelancer ili jednostavno želiš usavršiti svoja znanja iz područja developmenta. Prijavi se, nadogradi svoje znanje! Upoznaj se s modernim tehnologijama i IT vještinama potrebnim za karijeru programera.

Edukatori su IT stručnjaci i predavači Digitalne Dalmacije - iskusni voditelji tečajeva programiranja u EDIT CodeSchool, te zaposlenici lokalnih IT firmi. 

Što je JUNIOR Dev?

JUNIOR Dev je stručna edukacija namijenjena pojedincima koji žele nadograditi i usavršiti svoja IT znanja i vještine potrebne za karijeru programera.
Provodi se u okviru EDIT - Edukacijskog IT centra Digitalne Dalmacije s ciljem povećanja broja kvalitetno obučenih IT stručnjaka za postojeće i buduće IT tvrtke.Kome je namijenjen?

Namijenjen je zaposlenima, freelancerima, studentima i svim ostalim pojedincima koje će osposobiti i približiti zaposlenju u IT tvrtkama.
Također predstavlja prirodan nastavak polaznicima našeg  EDIT CodeSchool, naprednog JavaScript tečaja, na ono što su u tom tečaju savladali.
Posebno je zanimljiv studentima računarstva FESB-a / PMF-a kao nadopuna developerskim kolegijima na nižim godinama studija u kojima se još izrađuju programi u konzoli i uče opći koncepti programiranja.  

Raspored predavanja

Prijavite se do ponoći 18.02.2024!

Predviđeni kapacitet je 75 polaznika, podijeljenih u 5 grupa po 15, a u slučaju većeg broja prijavljenih bit će organiziran prijemni test općeg poznavanja programiranja. O datumu testiranja biti ćete naknadno obaviješteni!

Čekaju vas zanimljiva interaktivna predavanja u trajanju 4 šk. sata tjedno u periodu od 6+2 tjedna, u terminima koji se dogovore s voditeljem pojedine grupe. Nakon 6 tjedana praktične edukacije, polaznici dobivaju praktičan zadatak, koji razvijaju slijedeća 2 tjedna, a zatim imamo završnu svečanost uz proglašenje najuspješnijih polaznika i eventualnih zapošljavanja u IT tvrtkama partnerima tečaja.

Raspored predavanja
Kako je edukacija organizirana?

Kako je edukacija organizirana?

Edukacija će se provoditi u obliku interaktivnih predavanja na kojima će polaznici koristiti moderne tehnologije za front-end kao i za back-end.

Predviđena predavanja održavat će se uživo ili po potrebi online, a provodit će je edukatori Digitalne Dalmacije i zaposlenici iz splitskih IT tvrtki.

Polaznici uče u malim grupama iz posebno kreiranih modernih materijala sa zadacima u elektroničkom obliku. Svi polaznici na kraju rade i praktičan projekt.

Polaznici moraju imati određeno predznanje u programiranju zbog čega je potrebno anketiranje prijavljenih.

JUNIOR Dev tim

Goran Zaharija

Goran Zaharija

Digitalna Dalmacija

Luka Smolčić

Luka Smolčić

Locastic

Ante Bartulović

Ante Bartulović

Digitalna Dalmacija

Ivan Lukšić

Ivan Lukšić

Digitalna Dalmacija

Partneri

Split Tech City

Split Tech City

Media partner

FESB

FESB

Venue partner

Obveze polaznika

  • Uredno ispunjena prijava
  • Sudjelovanje na aktivnostima programa
  • Ispunjavanje dogovorenih obveza tijekom trajanja programa
  • Cijena: Besplatno za sve polaznike koji prođu selekciju*

*Ovaj program financira Splitsko-dalmatinska županija u sklopu aktivnosti Digitalne Dalmacije.

Završni projekt

Na kraju edukacije svi polaznici će izraditi vlastiti praktičan projekt prema uputama mentora iz Digitalne Dalmacije ili IT tvrtke partnera, a koji će se vrednovati i zajedno s praćenjem redovitosti pohađanja i rješavanja domaćih zadaća, utjecati na konačan dojam i poziv na razgovor za posao ili studentski rad.

Lokacija

Prostorije Digitalne Dalmacije - PICS@FESB nalazi se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split

(unutarnji ulaz na 3.katu ili vanjski ulaz sa zapadne strane fakulteta)

Kontakt i više informacija

Digitalna Dalmacija sjedište

Domovinskog rata 2, 21000 Split, IV.kat/7
tel. 021/400-027

info@ictzupanija.hr​