Digitalna Dalmacija JUNIOR Dev

Digitalna Dalmacija JUNIOR Dev

Druga generacija JUNIOR Dev edukacije je završila. O prijavama za 3. generaciju obavijestit ćemo te na vrijeme!

Digitalna Dalmacija JUNIOR Dev  - stručna edukacija primijenjenog programiranja korištenjem neke od aktualnih developer platformi (.NET/React.JS/Java...).

Poznaješ osnove programiranja, a student si, nezaposlen, freelancer ili jednostavno želiš usavršiti svoja znanja iz područja developmenta. Prijavi se, nadogradi svoje znanje! Upoznaj se s modernim tehnologijama i IT vještinama potrebnim za karijeru programera.

Edukatori su IT stručnjaci i predavači Digitalne Dalmacije iskusni voditelji tečajeva programiranja u EDIT CodeSchool, te zaposlenici splitskih IT tvrtki članica udruge Split Tech City .

Što je DD JUNIOR Dev React.JS ?

DD JUNIOR Dev je stručna edukacija namijenjena pojedincima koji žele nadograditi i usavršiti svoja IT znanja i vještine potrebne za karijeru programera.
Provodi se u okviru EDIT - Edukacijskog IT centra Digitalne Dalmacije s ciljem povećanja broja kvalificiranih IT stručnjaka za postojeće i buduće IT tvrtke.
Ove godine partner je udruga Split Tech City i IT tvrtke članice.Kome je namijenjen?

Namijenjen je zaposlenima, freelancerima, studentima i svim ostalim pojedincima koje će osposobiti i približiti zaposlenju u IT tvrtkama.
Također predstavlja prirodan nastavak polaznicima našeg  EDIT CodeSchool, Naprednog JavaScript tečaja, na ono što su u tom tečaju savladali.
Posebno je zanimljiv studentima računarstva FESB-a / PMF-a kao nadopuna developerskim kolegijima na nižim godinama studija u kojima se još izrađuju programi u konzoli i uče opći koncepti programiranja.  

Raspored predavanja

Prijavite se do ponoći 23. 02. 2023!

Testiranje će se provoditi putem testa na računalu, u trajanju od 30 minuta, u subotu 25.02. u prostoru ICT županije - PICS na FESB-u (R.Boškovića 32)

Polaznici će nakon objave rezultata 01.03. odabirati termine pohađanja između ponuđenih grupa.

Čekaju vas zanimljiva interaktivna predavanja u trajanju 4 šk. sata tjedno u periodu od 6+2 tjedna, u terminima koji se dogovore s voditeljem pojedine grupe.
Nakon 6 tjedana praktične edukacije, polaznici dobivaju praktičan zadatak, koji razvijaju slijedeća 2 tjedna, a zatim imamo završnu svečanost uz proglašenje najuspješnijih polaznika i eventualnih zapošljavanja u IT tvrtkama partnerima tečaja.

Raspored predavanja
Kako je edukacija organizirana?

Kako je edukacija organizirana?

Edukacija će se provoditi u obliku interaktivnih predavanja na kojima će polaznici koristiti moderne tehnologije za front-end kao i za back-end.

Predviđena predavanja održavat će se uživo ili po potrebi online, a provodit će je edukatori Digitalne Dalmacije i zaposlenici iz splitskih IT tvrtki, članica partnerske organizacije Split Tech City.

Polaznici uče u malim grupama iz posebno kreiranih modernih materijala sa zadacima u elektroničkom obliku. Svi polaznici na kraju rade i praktičan projekt.

Polaznici moraju imati određeno predznanje u programiranju zbog čega je potrebno anketiranje prijavljenih.

DD JUNIOR Dev tim

Codeasy + CodeMage

Codeasy + CodeMage

Split Tech City members

Goran Zaharija

Goran Zaharija

Digitalna Dalmacija

Ante Bartulović

Ante Bartulović

Digitalna Dalmacija

Ivan Lukšić

Ivan Lukšić

Digitalna Dalmacija

Obveze polaznika

  • Uredno ispunjena prijava
  • Sudjelovanje na aktivnostima programa
  • Ispunjavanje dogovorenih obveza tijekom trajanja programa
  • Cijena: Besplatno za sve polaznike koji prođu selekciju*

*Ovaj program financira Splitsko-dalmatinska županija u sklopu aktivnosti Digitalne Dalmacije.

Završni projekt

Na kraju edukacije svi polaznici će izraditi vlastiti praktičan projekt prema uputama mentora iz Digitalne Dalmacije ili IT tvrtke partnera, a koji će se vrednovati i zajedno s praćenjem redovitosti pohađanja i rješavanja domaćih zadaća, utjecati na konačan dojam i poziv na razgovor za posao ili studentski rad.

Lokacija

Prostorije Digitalne Dalmacije - PICS@FESB nalazi se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split

(unutarnji ulaz na 3.katu ili vanjski ulaz sa zapadne strane fakulteta)

Kontakt i više informacija

Digitalna Dalmacija sjedište

Domovinskog rata 2, 21000 Split, IV.kat/7
tel. 021/400-027

info@ictzupanija.hr​

Partneri

SplitTechCity & members:
Codeasy
CodeMage