.

Testiraj svoje znanje!

Testiraj svoje znanje!

Koliko znaš o Cyber Securityju?

Jesi li ikada razmišljao/la o svojim vještinama u zaštiti digitalnog svijeta? Sada imaš priliku testirati svoje znanje putem našeg online kviza o kibernetičkoj sigurnosti. Ovo je  prilika da saznaš koliko dobro poznaješ osnove i suočiš se s pitanjima koja će te potaknuti na razmišljanje i poboljšati tvoje razumijevanje ključnih aspekata sigurnosti online prostora.

Što je CyberSec meetup?

Dobrodošli u zajednicu posvećenu kibernetičkoj sigurnosti, mjesto gdje se okupljaju profesionalci kao i svi oni koji dijele interes za svijet digitalne sigurnosti. Pridružite nam se kako biste se povezali s onima koji dijele iste interese, dijelili znanje i raspravljali o najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima u ovom području.

Nema veze jeste li stručnjak u području kibernetičke sigurnosti ili vas samo više zanima ovo područje - naša grupa ima za cilj stvaranje suradničkog okruženja. Tu smo kako bismo učili jedni od drugih i zajedno unapređivali svoje razumijevanje i vještine u zaštiti digitalnog svijeta. 

Lokacija održavanja meetupa: PICS

Galerija zadnjeg meetupa: "Stay safe in your digital day"

 

 

 

Pridruži nam se!

Ako si zainteresiran/a za daljnje istraživanje i razgovor o cyber securityju, pozivamo te da nam se pridružiš na svim nadolazećim meetupima posvećenima ovoj temi. Svi oni koje ova tema zanima, a sve nas se dotiče 😉, bez obzira na razinu iskustva, su dobrodošli! Na platformi meetup.com možeš pronaći sve detalje o budućim događajima, rasporedu, i sudionicima. Ondje ćete seznati najnovije informacije i događanja, dijeliti iskustva i stvarati veze s drugim stručnjacima i zaljubljenicima u cyber security.

Kviz u kojemu ste se okušali na vrhu stranice je tek uvod, a meetup je prilika za dublje istraživanje i izgradnju zajednice koja dijeli istu strast prema cyber securityju. Pridruži nam se i zajedno gradimo sigurniju digitalnu budućnost!

Pridruži nam se!

Tko su organizatori?

Damir Brčić

Damir Brčić

Inžinjer računarstva, pročelnik odjela za informatiku SDŽ, voditelj Digitalne Dalmacije

Mislav Kovač

Mislav Kovač

Inženjer sigurnosti, tehnički voditelj projekta @ Eviden an Atos Business

Saša Mladenović

Saša Mladenović

Profesor na splitskom PMF-u, autor i predavač EDIT CodeSchool tečaja Cyber Security

Suradnja s policijskom upravom

Aktivno surađujemo s PU na području kibernetičke sigurnosti, pa vam predstavljamo i njihov projekt, svakako pogledajte kako biste bolje razumjeli opsežne napore koje poduzimamo kako bismo osigurali sigurnost digitalnog prostora. 

Nastojimo zajedno s PU stvarati inovativne strategije koje će osigurati stabilnost i pouzdanost kibernetičkog prostora, čime se štiti privatnost građana i jača ukupna sigurnost društva.

Kviz „SafetyNet-Bitka za za sigurnost“

Preventivni projekt Policijske uprave splitsko-dalmatinske a odnosi se na sigurnost djece na internetu i društvenim mrežama, dobio je svoju novu dimenziju.
 
Web aplikacija-kviz znanja „SafetyNet-Bitka za sigurnost“ do sada se nalazila na službenim web stranicama velikog broja osnovnih i srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije, a od sada se možete preuzeti i instalirati kao aplikaciju iz Trgovine Play.

Kviz „SafetyNet-Bitka za za sigurnost“