PRIJAVE ZATVORENE! GROWit - program poticanja IT poduzetništva 2022.

PRIJAVE ZATVORENE! GROWit - program poticanja IT poduzetništva 2022.

ŠTO JE GROWit?  GROWit je program poticanja IT poduzetništva na području Splitsko – dalmatinske županije.

Mladim poduzetnicima pruža podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja i olakšava daljnji razvoj lokalnog poduzetničkog ekosustava

 

 

Koja je svrha GROWit programa?

Jedan od primarnih ciljeva Digitalne Dalmacije jest poticanje razvoja poduzetničkog mindseta kod mladih ljudi kao i razmjena ideja i suradnja s ostalim poduzetnicima u županijskom IT sektoru. GrowiIT natječaj je aktivna mjera koja će pružiti korisnicima financijsku potporu za razvoj novih projekata ili IT usluga.

Kome je namijenjen?

Poduzetnicima (obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.) koji stvaranjem dodatnih vrijednosti iz područja informacijskih tehnologija i povećanjem ponude IT proizvoda ostvaruju pozitivan učinak na gospodarski razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Na natječaj se mogu prijaviti svi poslovni subjekti koji su u procesu razvoja IT proizvoda ili usluge sa sjedištem u Splitsko- dalmatinskoj županiji, a registrirani su do najviše 60 mjeseci.

 

  • Postojeći poduzetnici  koji će bespovratnu novčanu potporu iskoristiti kako bi ostvarili poslovni rast razvojem postojećih IT proizvoda ili usluga.
  • Mladi poduzetnici čiji su IT projekti u inicijalnoj fazi razvoja i bespovratnu novčanu potporu će iskoristiti kako bi izradili prototip koji će plasirati na tržište.

Nagrade - Fond od 1.000.000 kn

1. Nagrada 200.000 kn / 26.544 EUR
2. Nagrada 100.000 kn / 13.272 EUR
3. Nagrada 90.000 kn / 11.945 EUR
4. Nagrada 12 x 50.000 kn / 6.636 EUR

 

Nagrade - Fond od 1.000.000 kn

Kako se podnosi prijava?

Natječaj će biti otvoren 30 dana počevši od dana objave na mrežnoj stranici Splitsko- dalmatinske županije www.dalmacija.hr u rubrici „Natječaji“, Upravni odjel za informatiku i zajedničke poslove, gdje će biti objavljen i link putem kojeg će se vršiti on-line prijava na natječaj kroz formu popunjavanja online obrasca.. Ako je prijava bila uspješna na prijaviteljevu e-mail adresu unesenu na početku prijave pristići će automatska poruka o uspješnoj prijavi.

Rezultati natječaja

Župan na prijedlog Povjerenstva, temeljem rang liste najbolje ocjenjenih finalista, donosi odluku o dodjeli bespovratnih sredstava koja će biti objavljena na mrežnoj stranici Županije www.dalmacija.hr, čime se svi prijavitelji smatraju obaviješteni o rezultatima natječaja.
Po objavi rezultata natječaja prijavitelj sa Županijom potpisuje ugovor o dodjeli bespovratne potpore kojim se detaljno utvrđuju njegova prava i obveze.