Novosti

YTILI Fellowship 2024 - poveži se s američkim poslovnim svijetom

Povezanost i raznolika partnerstva Digitalne Dalmacije omogućuju svim startupima iz Dalmatia Startup Communityja da se prijave na vrhunsko, poslovno iskustvo u Americi - YTILI Fellowship Program.

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država objavljuje natječaj za YTILI Fellowship Program. Ovaj program okuplja 60 mladih poduzetnika i inovatora iz Europe, pružajući im priliku za novo poslovno iskustvo u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom rujna i listopada 2024. godine.

Stoga pozivamo sve poduzetnike zainteresirane za profesionalni razvoj da se prijave na ovaj program u SAD-u i iskoriste vrhunsku priliku za osobni i poslovni rast.

Inicijativa Young Transatlantic Innovation Leaders (YTILI) Fellowship Program pruža priliku mladim europskim poslovnim stručnjacima da prošire svoje mreže, steknu jednu novu perspektivu i surađuju s američkim poslovnim sektorom radi razmjene inovativnih ideja i najboljih praksi.

Program obuhvaća virtualnu komponentu, četverotjedni live program u Sjedinjenim Američkim Državama, te mogućnost daljnjeg angažmana po završetku programa.

Što sve program omogućava?

Svaki odabrani YTILI stipendist će:

  • Sudjelovati u virtualnim aktivnostima vođenja i profesionalnog razvoja tijekom cijelog programa.
  • Biti dodijeljen mentoru tijekom četverotjednog boravka u punom radnom vremenu u američkoj organizaciji koja se bavi temama povezanima s područjem rada stipendista u njihovoj matičnoj zemlji.
  • Steći izravna znanja o američkim poslovnim institucijama i izgraditi odnose s američkim kolegama.
  • Imati sveobuhvatnu podršku tijekom programa, uključujući pokrivanje putnih i životnih troškova, kao i hitnu zdravstvenu zaštitu.
  • Stipendisti će postati dio prestižne mreže alumni s pristupom vrijednim resursima i međunarodnom mrežom slično usmjerenih stručnjaka.

Uvjeti za prijavu

  1. Biti stručnjak srednjeg ranga u dobi od 25 do 35 godina.
  2. Biti državljanin i trenutni stanovnik jedne od europskih zemalja navedenih u uvjetima.
  3. Pokazati stručnost u pisanju i govoru engleskog jezika.
  4. Imati najmanje dvije godine relevantnog radnog iskustva i trenutno biti zaposlen.
  5. Pokazati vodstvo i suradničke vještine.

YTILI Fellowship Program provodit će se korištenjem hibridnog modela, s virtualnim aktivnostima prije razmjene u SAD-u. Američki dio razmjene trajat će šest tjedana u jesen 2024. godine, s preliminarnim datumima od 17. rujna do 25. listopada 2024.

Rok za prijave ističe 30. siječnja 2024. godine, stoga ne propustite priliku prijaviti se na www.ytili.org i pridružiti se ovoj globalnoj mreži kako biste unaprijedili svoju karijeru.

Još nisi član našeg Dalmatian Startup Communityja? Prijavi se i ugrabi sve prilike koje ti pružamo!