Novosti

VAŽNO - Aktivnosti ICT Županije sinkronizirane s mjerama prevencije širenja epidemije koronavirusa

 

Dragi naši, uvijek smo u trenucima kada je to najviše bilo potrebno znali demonstrirati solidarnost i disciplinu. Tako je i sada.
Zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj od osobitog je interesa zaštita zdravlja svih građana. U jeku borbe s epidemijom korona virusa (COVID-19) osobito je važno vršiti preventivne aktivnosti s ciljem sprečavanja daljnjeg širenja virusa. Lijek ste vi sami i to držeći se osobne higijene, socijalne distanciranosti i samoizolacije.

 

Svjesni ozbiljnosti trenutne situacije, kako bismo osigurali što višu razinu sigurnosti i zaštite u vezi sa preporukama Stožera civilne zaštite i Zavoda za javno zdravstvo, uvodimo sljedeće preventivne mjere za prevenciju širenja epidemije korona (COVID-19) virusa:

 

- Prostorije PICS-a se zatvaraju do daljnjega i posjete neće biti moguće

 

- Besplatne škole programiranja, EDIT CodeSchool će se u dogovoru s EDIT profesorima ili nastaviti u skladu s mogućnostima (rad od kuće) ili će se na neko vrijeme odgoditi

 

- Radionice grafičkog dizajna Edit GraphicDesign Start se odgađaju do daljnjega

 

Naravno, svako nevrijeme ima svoj kraj, tako i ovo. A, čim prilike to dopuste nastavljamo po „business as usual” principu – punom parom i to sa EDIT Codeschool školom programiranja, tečajem grafičkog dizajna EDIT Graphic Design Start-om, StartIt-om, Startup akademijom, meetupima ML/AI Split kao i IT konferencijama.

 

ICT zupanija neće zaboraviti svoja obećanja i obveze i pristupiti će izvršavanju istih po stabilizaciji situacije. Pratite naše obavijesti na društvenim mrežama i web stranicama. Tu smo :)