Novosti

U srijedu veliko finale STARTiT akademije, tko će odnijeti nagradu od 20 tisuća kuna?

Osam dugih, a nekima i kratkih, tjedana projekti naših vrijednih polaznika ovogodišnje STARTiT akademije su se kuhali, začinjavali, pripremali, brusili, nazovite to kako god želite. Uglavnom, došli su do stadija kada bi trebali biti spremni za tržište koliko to mogu biti. A, koji su to najspremniji i koji će imati udjela u nagradnom fondu od 35 tisuća kuna doznat će se u srijedu, 16. prosinca na  StartIT Demo Dayu u Tehnološkom parku – SPINIT. Završnica počinje u 9:00 sati, a pobjednici će se obznaniti u 12 sati.

Osim uživo, pred ograničenim brojem ljudi, kako nalažu mjere HZJZ-a, finalno predstavljanje će se održati i na linku koji se nalazi u opisu profila. Timovi će pitchati/prezentirati pred žirijem  koji će ocjenjivati njihove ideje prema unaprijed zadanim kriterijima, a nakon čega će uslijediti i dodjeljivanje nagrada. Svim sudionicima želimo što više sreće i uspješnosti s njihovim projektima!

Podsjetimo, nakon uspješnog Kick off događaja krajem listopada na kojem je većina timova po prvi put pitchala svoje inovativne ideje, odabrano je 15 timova koji su prošli i kroz StartIT Camp, pet dana intenzivne poduzetničke edukacije, ali i petotjedni StartIT trening kroz koji su radili na razvoju i testiranju poslovnih modela uz online i off-line podršku mentora, kroz report session i follow-up mentora te SpeedMentoring. Upravo su na SpeedMentoringu polaznici Akademije imali prilike doznati sve tržišne „cake“ i pokupiti iskustvo s terena od eminentnih imena splitske, dalmatinske i hrvatske IT scene. Uvaženim mentorima i svim suradnicima na projektu STARTiT akademije se ICT Županija i ovim putem od srca zahvaljuje.

Dakle, da ponovimo - srijedu će se, opet prema svim važećim mjerama HZJZ-a, održati finalno predstavljanje projekata 15 timova na  StartIT Demo Day u Tehnološkom parku – SPINIT, ali i virtualno kroz live stream koji se može naći na ovom linku. Timovi će pitchati/prezentirati pred žirijem  koji će ocjenjivati njihove ideje prema unaprijed zadanim kriterijima, a nakon čega će uslijediti i dodjeljivanje nagrada.
Sa StartIT IT akademijom ICT Županija pokazuje kako je znanje uistinu dostupno svima, i to znanje koje inovativnu ideju može pretvoriti u društveni boljitak.