Novosti

Tvrtke igrale FIFA-u za pomoć djeci Maestrala

U sklopu popularnog gamerskog eventa Battle4Split, ICT Županija je 27. svibnja organizirala humanitarni FIFA 18 turnir pod nazivom ICT4KIDS, u kojem su predstavnici lokalnih tvrtki odmjerili snage u popularnoj nogometnoj videoigri.

Natjecanje koje se održalo u trgovačkom centru Mall of Split privuklo je velik interes posjetitelja i igrača, što nas je posebno razveselilo s obzirom na dobrotvorni karakter akcije. Sav prihod prikupljen od kotizacija namijenjen je Dječjem domu Maestral u Splitu kako bi se omogućila kupovina kombi vozila za prijevoz djece do škole.

Na natjecanje ICT4KIDS powered by ICT županija najprije su bile pozvane lokalne tvrtke iz tehnološkog sektora. Međutim, zbog velike zainteresiranosti šire poslovne zajednice prijave su u konačnici otvorene za poduzeća iz ostalih industrija.

Uz natjecateljski dio događaja, zahvaljujući potpori grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita, organiziran je i besplatni zabavni sadržaj u Party zoni gdje su posjetitelji imali priliku isprobati razne gadgete te pratiti uživo tijek turnira na ekranima.