Novosti

TINEL MEETUP: “Rate of change and the speed of light - How much is too much?”

TINEL MEETUP: “Rate of change and the speed of light - How much is too much?”

VANJA BERTALAN IZ AGENCIJE ‘HUMAN’ DOLAZI NA 43. TINEL 

Digitalizacija svijeta oko nas svakako je tema o kojoj se da razmišljati. Trepnuli smo i odjednom skoro sve možemo dobiti u nekoliko klikova. Brzo smo se naviknuli da iz udobnosti svoga doma “šetamo” po trgovini, ubacujemo namirnice u košaricu i one nam u kratkom roku zvone na vrata.  

-Ne zvuči vam to kao nešto neobično? Ako se vratimo samo nekoliko godina unatrag ta nam je radnja potpuno nezamisliva. 

Digitalizacija se dogodila toliko brzo da skoro nismo ni primjetili. Upravo zbog toga će Vanja Bartalan 19.siječnja doći u Split i održati predavanje na temu: “Rate of change and the speed of light - How much is too much?”.

TKO JE VANJA?

Vanja je suvlasnik i nekad CEO, a danas savjetnik digitalne agencije Human koja je 2020. godine nagrađena Webby Awardsom - “Web-Oscarom”. Ima više od 20 godina iskustva upravo u digitalizaciji svijeta oko nas. Osim toga bio je član žirija MIXX Awards, Effie Awards, SoMo Awards, New York Festivals, Shopper’s Mind, Kaktus te Hrvatsko dizajnersko društvo. 

Kroz predavanje će nam pokušati podignuti svijest o brzini razvoja tehnologije te kako ista utječe na nas kao pojedince, na industriju i društvo. Imat ćete ga priliku i pitati sve što vas zanima na ovu temu.

O TINELU: 

IT, marketing, društvene mreže i dizajn samo su neke od tema o kojima se govori na Tinel meetupu - besplatnom predavanju koje se uz pomoć partnera ‘Digitalna Dalmacija’ organizira jednom mjesečno u Splitu. Renomirani tech predavači šire svoje znanje i iskustva sa svima prisutnima i upravo na taj način Tinel doprinosi lokalnoj tehnološkoj zajednici. 

Ako niste nikada bili na Tinelu, evo što vas čeka 19. siječnja:

18:00 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)

19:05 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača

19:10 - 20:00 Vanja Bertalan: “Rate of change and the speed of light - How much is too much?” 

20:00 - Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

Predavanje je besplatno, ali morate rezervirati mjesto