Novosti

TINEL MEETUP: “Kako se naći među prvih 5 rezultata kod Google pretraživanja?”

TINEL MEETUP: “Kako se naći među prvih 5 rezultata kod Google pretraživanja?”

“Ako nije na prvoj stranici Google pretraživanja, sigurno nešto nije u redu s njima.” Vjerujemo da ste više puta kod pretraživanja pomislili isto. Upravo iz tog razloga svatko tko vodi poslovanje morao bi znati kako izraditi i voditi Google kampanju i tu još jednom u pomoć uskače Tinel meetup.

Ovaj besplatni community event svaki mjesec dovodi renomirane predavače s područja programiranja, dizajna ili maretinga u Split kako bi širili znanje u lokalnoj zajednici. U ožujku će se na mjestu predavača naći najpoznatiji i najnagrađivaniji GCT (Google certified trainer) - Miroslav Varga.

Koje su mogućnosti digitalnog marketinga? Kako se ponašaju internet korisnici; što, kako i kada pretražuju? Kako izraditi i voditi Google Ads kampanju? Kako se oglašavati na različitim kanalima? - Sve su to pitanja na koja će nam Miroslav kroz predavanje 09. ožujka dati odgovor.

TKO JE MIROSLAV VARGA?

CRM u Escape-u i jedini je GCT na svijetu u statusu djeda. Iza sebe ima veliko iskustvo u upravljanju Google AdWords kampanjama i na desetke milijuna klikova u kojima je testirao reakcije internetskih tražitelja na svim europskim i sjevernoameričkim tržištima. Predavač i stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining (rudarenje podataka). Nositelj je svih Google AdWords i Google Analytics certifikata.

08. ožujka: PREDAVANJE
18:30 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)
19:05 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača
19:10 - 20:00 Miroslav Varga: “Što znači biti Martech stručnjak?”
20:00 - Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

Predavanje je besplatno, ali je potrebno rezervirati mjesto.