Novosti

TINEL MEETUP: “Era LinkedIn influencera - kako postići milijunski reach?”

Tinel Meetup ponovno rastura kada je u pitanju besplatno dijeljenje znanja. Svaki mjesec uz pomoć partnera ICT županija u Split dovode renomirane tech predavače kako bi posjetitelji imali priliku naučiti nešto novo, ali isto tako upoznati nove ljude s kojima dijele slične interese. 

Ovaj put na redu su influenceri, ali ne oni na Instagramu, TikTok-u ili Youtube-u, već na poslovnoj mreži - LinkedIn. Na istoj ćete rijetko naići na pretjerano obrađene fotke ili kvalitetno editiran video, ali životnih i poslovnih savjeta ima na pretek. Jedan koji ih nesebično dijeli sa svojim pratiteljima je Dragan Petric, upravo to će napraviti i 23. studenog u prostoru splitske tvrtke Locastic na adresi Lovački put 7.

TKO JE DRAGAN PETRIC? 

Na spomenutoj društvenoj mreži prati ga preko 20.000 ljudi, a svakom objavom u prosjeku doseže više od 60.000 članova regionalne tehnološke industrije.

Glavni je urednik tehnološkog časopisa Bug koji već preko 25 godina aktivno radi na izgradnji IT scene uz Hrvatskoj. Ako nekim čudom niste naletili na neki od njegovih šašavih Linkedin postova ili na neku od 5 knjiga koje je napisao, onda ste sigurno čuli za konferencije kao što su .debug, Idea Knockout i BUG Future Show - iza kojih također stoji Dragan.

Osim spomenutog, radi i kao Mobile Devices Expert Group Manager u organizaciji EISA, koja svake godine IFA showu u Berlinu dodjeljuje nagrade najboljim proizvodima u kategoriji potrošačke elektronike.

TINEL #41: ŠTO OČEKIVATI?

Dragan će na Tinelu ispričati kako funkcionira Linkedin algoritam, koja je optimalna dužini objava, saznati ćete što se događa 15 minuta nakon puštanja objave, ide li link u objavu ili prvi komentar, a dobiti ćete i 10 Linkedin zapovijedi kojih se morate držati.

Osim toga, imat ćete priliku tražiti savjete, te ga pitati sve što vas zanima. Provjereno znamo da kada Dragan drži predavanje na ovu temu pitanja bude toliko da često Q&A dio traje duže od same prezentacije, pa savjetujemo da već sad pripremite popis svega što želite znati. 

18:00 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)

19:05 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača

19:10 - 20:00 Dragan Petric: “Era Linkedin influencera”

20:00 - Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)