Novosti

TINEL MEETUP: "Don't Democratize UX Research - And Governance For Those Doing It"

TINEL MEETUP: "Don't Democratize UX Research - And Governance For Those Doing It"

Pretposljednji Tinel ove sezone rezerviran je za sve koji se bave dizajnom i korisničkim iskustvom u digitalnom svijetu. Kako biste naučeno znali primjeniti u praksi, osim klasičnog predavanja, ovaj će meetup biti popraćen i radionicom dan nakon.
 
U zadnje se vrijeme sve više govori i o demokratizaciji UX istraživanja, što će ujedno biti i glavna tema ovog događaja. Konzultantica za CX i UX usmjerena na strategiju, istraživanje, obuku i dizajn orijentiran na čovjeka/korisnika - Debbie Levitt, održat će besplatno predavanje na temu: "Don't Democratize UX Research - And Governance For Those Doing It". Jer ako nju pitate za mišljenje o demokratizaciji UX istraživanja, dobit ćete jedno veliko NE.

O tome će se raspravljati 31. svibnja u prostorijama tvrtke Locastic na adresi Lovački put 7 u Splitu. Debbie će svima prisutnima iznijeti svoje argumente zašto je protiv demokratizacije, ali, za sve one koji razmišljaju suprotno, pripremila je model upravljanja.

Dan nakon, Debbie će održati i radionicu: “Strategizing Products and Customer Experiences (SPACE)”, na kojoj će svi polaznici imati priliku čuti savjete i trikove od jedne od najboljih. Na istoj ćete saznati kako pristupiti transformaciji malog ili velikog poduzeća na proizvode i usluge koji zadovoljavaju stvarne potrebe kupaca.

Napomena: Predavanje i radionica održat će se na engleskom jeziku.

Raspored predavanja:
18:30 - 19:00 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)
19:05 - 19:10 Uvod i predstavljanje predavača
19:10 - 20:00 Debbie Levitt: "Don't Democratize UX Research - And Governance For Those Doing It"
20:00 - Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

Predavanje je besplatno, ali je potrebno rezervirati mjesto. To možete napraviti ovdje.

Raspored radionice:
What is customer-centricity?
09:00AM - 10:10AM  
-pauza (10 min)

What’s blocking us?
10:20 AM - 11:30AM  
-pauza (10 min)

Metrics
11:40AM - 12:50PM  
-pauza za ručak (60 min)

Strategies and planning
01:50PM - 02:50PM  
-pauza (10 min)

Task-oriented UCD and Tri-Track Agile
03:00PM - 04:00PM  
-pauza (10 min)

Wrapping up
04:10PM - 05:00PM
-NETWORKING

Kartu za radionicu možete kupiti ovdje.

Nikad niste bili na Tinelu? -Vrijeme je da to ispravite. Svaki mjesec uz pomoć partnera 'Digitalna Dalmacija', Tinel dovodi renomirane tech predavače u Locastic ured u Splitu. Osim besplatnog dijeljenja znanja, glavni fokus Tinela je umrežavanje i upoznavanje novih ljudi s kojima dijelite slične interese - programeri, dizajneri, marketingaši, ekonomisti, direktori lokalnih tehnoloških tvrtki.

Event partneri LAB Split, Bokamorra i Biberon Cakes pobrinut će se da se dobro okrijepite craft pivom, ukusnom pizzom i slasnim tortama.