Novosti

TINEL MEETUP: “Dizajn je timski sport”

TINEL MEETUP: “Dizajn je timski sport”

Digitalni stručnjaci i UI/UX dizajneri došli su na svoje kada je u pitanju Tinel meetup - sljedeće besplatno predavanje je samo za njih!

Jednom mjesečno Tinel, uz pomoć partnera ‘Digitalna Dalmacija’, dovodi neke od najboljih predavača u industriji kako bi besplatno dijelili znanje sa lokalnom zajednicom. Upoznavanje novih ljudi, razmjena kontakata, iskustava i ideja glavni je cilj ovog događaja.

Sljedeći s kojim ćete imati priliku napraviti isto je Kene Udeze - stručnjak s ogromnim iskustvom kada je dizajn u pitanju. Nekad je pridonosio dizajnu na Booking.com, vodio dizajn na CcHUB-u, a trenutno je dizajner proizvoda i organizator fizičkih prostora u švedskoj tvrtki IKEA.

Udeze će održati predavanje na temu: “Dizajn je timski sport” kako bi svima prisutnima pokazao da je za stvaranje vrhunskih proizvoda potreban tim profesionalaca iz susjednih disciplina: poput pisanja tekstova, razvoja i upravljanja proizvodima.

“Posao dizajniranja proizvoda često se pripisuje isključivo osobi s titulom ‘dizajner’. Ovo je nešto poput pretpostavke da se redatelj filma sam brine za scenarij, rasvjetu i zvuk.”

Ako imate bilo kakvo pitanje za UI/UX dizajnera u IKEA-i, imat ćete ga priliku postaviti 8. prosinca pa savjetujemo da već sada pripremite popis svega što želite znati.

18:00 — 18:30 Okupljanje (@Locastic - Lovački put 7, Split)

18:30 — 18:35 Uvodna riječ

18:35 — 19:30 Kene Udeze: “Dizajn je timski sport”

19:30 — 19:45 Q&A: Pitajte Kenea!

19:45 — Networking uz besplatnu pizzu i pivo!

Svoje besplatno mjesto možete rezervirati OVDJE.