Novosti

Što smo radili protekla 3 mjeseca?

Protekla su tri uzbudljiva mjeseca, prepuna raznih aktivnosti koje smo organizirali i odradili zajedno s vama i unijeli novu energiju u zajednicu. Organizirali smo tečajeve koji su obuhvatili različite teme, od programiranja do poslovnih strategija. U tome su nam pomogli predavači - vrhunskim stručnjaci iz industrije koji su podijelili svoja znanja i iskustva. Vrhunac su bili i meetupi koji su uživo okupili aktivne članove naše tech zajednice i koji su nas još više povezali, dijelili smo ideje i obogatili svoje spoznaje.

I naravno, kako bi sve to kulminiralo na najbolji mogući način, velike smo događaje obilježili završnicama koje su donijele sjajne trenutke zajedništva i zajedničkog napretka.

U protekla tri mjeseca, kalendar je bio ispunjen raznolikim aktivnostima:

Studentski poduzetnički projekti predstavili su early stage startupe koji kreću u poduzetništvo s kvalitetnim i perspektivnim projektima.

JUNIOR Devom smo educirali preko 70 mladih developera u React tehnologiji, a kroz SPP smo stvorili nekoliko potpuno novih timova koji su sada krenuli da postanu dio lokalne startup scene.

S Locastic timom suorganiziramo popularni Tinel koji svaki mjesec ugosti nove predavače što iz Hrvatske što iz inozemstva: Miroslava Vargu, Maju Benkus, Debbie Levitt…

Okupljamo splitsku zajednnicu Umjetne inteligencije i Strojnnog učenja putem našeg ML/AI meetupa koji je narastao na više od 580 članova i prvi smo temeljito obradili temu ChatGPT-a, ali i upotrebu AI alata u svakodnevnom poslovanju.

13.5. organizirali smo završnu svečanost EDIT CodeSchoola 6. generacije polaznika i okupili preko 250 učenika koji su predali su svoje završne radove i kojima su uručene diplome i nagrade.

  • I ove smo godine sudjelovali kao partneri BlockSplit konferencije koju podržavamo od njenog prvog izdanja od davne 2018. Predstavili smo se sa štandom na kojem su svi prisutni mogli upoznati cijeli tim Digitalne Dalmacije tijekom oba dana konferencije. Drago nam je da promičemo realizaciju konferencije koja je postala centralno mjesto razmjene iskustava u svijetu blockchaina.

U svakom koraku puta, osjeća se vreva energičnih ljudi koji dijele istu strast i želju za postizanjem višeg cilja. Sve što radimo, radimo s ljubavlju prema zajednici. Naša misija je podržati i ojačati developersku i startup zajednicu.

S ponosom gledamo unatrag, toliko toga iza nas, a još više ispred!