Novosti

Stiže nam novi Tinel uživo! Organiziran prema svim preporukama, održat će se ispred PICS-a 10. rujna

Stiže nam novi Tinel uživo! Organiziran prema svim preporukama, održat će se ispred PICS-a 10. rujna

Zadnjih nekoliko mjeseci, pandemije radi, naravno, jedan od najposjećenijih redovitih meetupa u Splitu, popularni Tinel održavao se online. No, vrijeme je vraćanja starom, live, formatu. Doduše – na novoj lokaciji. I uz poštivanje apsolutno svih mjera koje je zadao splitski Stožer civilne zaštite. Vrijeme održavanja – 10. rujna u 19 sati!

ICT Županija je suorganizator nadolazećeg Tinela (uz dragog partnera, tvrtku Locastic) koji će se, logično, održati ispred PICS-a na splitskom FESB-u. Što se mjera tiče, broj ljudi je ograničen na 50 sudionika (zato se valja što prije prijaviti na ovom linku, jer već se zauzelo preko polovice dostupnih mjesta), naručene su posebne maske za sve koji će prisustvovati Tinelu, a uokolo će se nalaziti i gelovi za dezinfekciju ruku.

Također će se mjeriti temperatura svakom sudioniku prilikom dolaska na Tinel, a posebno će biti ispoštovane mjere držanja razmaka od dva metra. Uz to - ovim putem apeliramo i na same sudionike da se što više drže higijenskih mjera prilikom prisustvovanja samom Tinelu.

U ovom posebno „korona“ izdanju Tinela gostovat će CEO Netokracije Ivan Brezak Brkan. Održat će predavanje o – pisanju za developere. Jer, osim networkinga, odnosno neposrednog kontakta uživo, danas sve više do izražaja dolaze pismene sposobnosti samih developera.

Ne samo prilikom pisanja životopisa, već i članaka, odgovora na novinarska pitanja, davanja intervjua… Brkan će naglasiti zbog čega su dobre literarne sposobnosti još jedna u nizu vještina koje izniman developer mora posjedovati kako bi bio što uspješniji.

Jer, pisanje koda je važno, ali važno je i što uspješnije kapitalizirati to znanje pisanja koda.

Zato, pazite na sebe i vidimo se uskoro!