Novosti

Splitski IT-jevci na 'Startup alatnici' ekskluzivno otkrivaju sve tajne (i zamke) pokretanja vlastitog poslovanja

Splitski IT-jevci na 'Startup alatnici' ekskluzivno otkrivaju sve tajne (i zamke) pokretanja vlastitog poslovanja

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe kojem je ICT Županija lokalni partner projekta. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Sve se, dakle odlično uklapa u slogan „znanje dostupno svima“ zbog čega ICT Županija s posebnim zadovoljstvom najavljuje „Startup alatnicu”, treći po redu seminar BizHack Startup Caffera koja će se održati 21. listopada s početkom u 17 sati.

Okupit će poduzetnike domaćine sa splitskog područja. Na događaju sudjeluju Ivan Burazin, osnivač & CEO Codeanywhere, Vedran Đidara, stručnjak za razvoj projekata Sedam IT, Nikolina Jerković, vlasnica White Space obrta za dizajn i programiranje te osnivačica Pausalist.com, SaaS za izdavanje računa i ponuda za obrtnike i Armando Matijević, osnivač i direktor tvrtke SplitX.

Poduzetnici će podijeliti svoja iskustva u razvoju startupova i korištenju akceleratorskih programa i inkubatora kao jednoga od brojnih alata koji poduzetnicima pomažu u razvoju ideje i vođenju poslovanja.

Svaka faza razvoja poslovanja nosi svoje pa je vrlo važno odlučiti se za pravi format pomoći pri razvoju poslovanja, kao i odabrati pravoga mentora. Webinar će se baviti i pregledom te analizom startup ekosustava u Hrvatskoj i svijetu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. No, prije se valja prijaviti. Potrebno je svega nekoliko minuta, a zauzvrat možete dobiti iskustvo i savjete do kojih biste teško došli. Pravi znanci su na jednom mjestu i šteta je ne iskoristiti priliku.