Novosti

Prvo predavanje u sklopu GrowIT-a: 'Startup Administration 101'

ICT Županija donosi nam još jedan zanimljiv projekt!  Riječ je o Grow IT programu za razvoj IT startup projekata u ranoj fazi, ali i onih zrelijih, koji je zamišljen kao logični nastavak StartIT - IT startup akademije programa stvaranja novi startupa na osnovi ideja i projekata pojedinaca i timova.
Oba programa dio su šire inicijative ICT županije o stvaranju dalmatinskog IT startup ekosustava putem  platforme  Digitalna Dalmacija a sve s ciljem stvaranja preduvjete za stvaranje većeg broja novih i rast postojećih startupa.

U sklopu ovogodišnjeg GrowIT-a, održavati će se i niz interesantnih aktivnosti od kojih je prva Startup Administration 101 predavanje. Ovo predavanje moglo bi zanimati sve startup osnivače ili one koje tek razmišljaju o tome. 

Sudionici će imati priliku čuti više o procesu kroz koji prolaze svi startup timovi. Kroz ovo predavanje obuhvatit će se sve ključne teme koje jedan startup osnivač treba znati pri osnivanju startup tima i pravne osobe, počevši od same odluke o poduzetničkom poduhvatu, pravnim oblicima poslovanja i troškovimaplaniranju financija, računovodstvenim i poreznim obvezama te pravima intelektualnog vlasništva

Predavanje će održati i međusobno se nadopunjavati kroz odgovore na vaša pitanja: Mario Jakovina, izvršni direktor Purex d.o.o., Goran Dautović, Government & Regulatory Affairs, Rimac Automobili d.o.o. , Fran Vukina, odvjetnik i partner, Vukina & Partneri d.o.o. i kao moderator Filip Stipančić, partner Lean Startup Hrvatska;

Osim predavanja u trajanju od 45 minuta, očekuje nas i diskusija kroz pitanja i umrežavanje sudionika. 

Događanje će biti organizirano uživo u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, a istovremeno će biti organiziran prijenos uživo te će se pratitelji uživo također moći uključiti svojim pitanjima. 

Pridružite nam se 26. travnja 2021. u 17 sati na live stream-u na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=7N4R8QneZzk

i ne propustite biti dio zajednice koja stvara!