Novosti

Provedite 5 besplatnih tjedana u Americi: Digitalna Dalmacija poziva mlade poduzetnike u SAD kroz YTILI program

Povezanost i raznolika partnerstva Digitalne Dalmacije omogućuju svim stratupima iz Dalmatia Startup Communityja da se prijave na vrhunsko, besplatno 5-tjedno poslovno iskustvo u Americi - YTILI program 2024.

YTILI (The Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative) je vodeći program Ministarstva vanjskih poslova SAD-a za mlade europske poduzetnike u usponu koji su zainteresirani:

  • za razvoj svog poslovanja na međunarodnoj razini (u SAD-u ili Europi) stjecanjem novog vrijednog znanja
  • razvijanje mreže osnivača, poslovnih partnera i investitora u 45 europskih zemalja i u SAD-u.
  • utjecaj na lokalne zajednice novim vezama i znanjem.

Program je suradničko, obogaćujuće iskustvo koje kombinira poduzetničku obuku s razvojem vodstva i mogućnostima umrežavanja.

Od pokretanja programa 2016. godine, približno 300 Europljana ojačalo je svoje poslovne vještine i transatlantska partnerstva kroz YTILI Fellowship Program. YTILI koristi poduzetništvo kao alat za ekonomsko osnaživanje, promicanje međusobnog razumijevanja, poboljšanje poslovnih i liderskih vještina te izgradnju dugotrajnih partnerstva između poslovnih lidera iz Europe i Sjedinjenih Država.

Program uključuje prilagođeni virtualni YTILI poduzetnički kurikulum; stipendiju s poduzećem ili organizacijom u jednom od devet američkih gradova; otvaranje i zatvaranje konferencija; i mogućnosti angažmana bivših studenata. Program stipendiranja YTILI za 2024. započet će s petomjesečnim virtualnim kurikulumom u zimu 2024., a stipendije u SAD-u planirane su za proljeće 2024.

YTILI će osnažiti novu skupinu mladih europskih poslovnih i društvenih poduzetnika da razviju svoje pothvate, potaknu globalna partnerstva i pozitivno utječu na ekonomski razvoj svojih zajednica.

Još nisi član našeg Dalmatian Startup Communityja? Prijavi se i ugrabi sve prilike koje ti pružamo!

Više informacija o programu: YTILI Fellows - Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative

Na program se možete prijaviti na ovom linku: ytili_fellowship_2024 (webportalapp.com) do 24. ožujka 2023. u 23:59.