Novosti

Prije ljetnih odmora, TeamUp-ati se mora!

Lean Startup Croatia partneri su ICT županije u mnogim aktivnostima, uključujući i novi portal DigitalnaDalmacija koji nudi jedinstveni pregled IT startup scene u Splitu i Županiji.

Kao dio cjelokupne priče koja svoje uporište ima u spajanju osnivača startup-a i entuzijastičnih pojedinaca koji bi željeli nekom od zanimljivih startup projekata koji se predstavljaju dati doprinos svojim vještinama i elanom, a u konačnici se i pridružiti željenom timu i to sve kako bi jedni drugima pomogli u uspješnoj realizaciji projektne ideje, dijeleći istu startupovsku strast za stvaranjem i uspjehom, pokrenut je i TeamUp Live, jedinstven online događaj osmišljen kako bi startupe u ranoj fazi povezao sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima.

Prije ljetne stanke, naši partneri iz Lean-a su vas odlučili počastiti još jednim TeamUp Live umrežavanjem, a ovog puta gost će biti  Marin Bek, suosnivač i direktor tvrtke Ascalia koja pomaže tvornicama u optimizaciji proizvodnje pomoću strojnog učenja i drugih naprednih tehnologija. Svoje startup iskustvo je započeo prije skoro 10 godina u Silicijskoj dolini, prvo kroz vlastiti startup za podvodnu robotiku, a zatim kao CTO uspješnog startupa u San Franciscu. Vrijedno iskustvo iz Amerike, zajedno s pozadinom u robotici je odlučio primjeniti u Ascaliji, gdje danas zapošljavaju 15 ljudi i ubrzano rastu.

Nakon uvodnog dijela, slijedi svima najdraži dio, a to je startup umrežavanje. Kako bi pronašli nove članove u svom timu, projekte će pitchati Hrvoje Mihovilović iz ELNAV-a (Helm Order Monitor) koji traže pripravnika u marketingu i prodaji te WordPress developera i  Petar Divjanović iz Going Remotely.

I Hrvoje i Petar sa svojim startup-ima Helm Order Monitor i Going Remotely jedni su od sudionka ovogdišnjeg GrowIT natječaja za poticanje IT poduzetništva na području Splitsko-dalmatinske županije, a ujedno i dobitnici GrowIT nagrada u iznosu od 50.000,00 kn u kategoriji mladih i tek osnovanih IT tvrtki.

TeamUp Live Vol. 3 održat će se online 16. lipnja 2021. u 17:00 sati putem Zoom platforme.  Kako biste se povezali sa startup timovima, prijavite se na događaj putem poveznice.

Prijavi se i ti u TeamUp jer zajedno smo jači!