Novosti

Prijave za EDIT CodeSchool su završile, pripremite se jer uskoro krećemo u zanimljiv svijet primijenjenog programiranja!

Uskoro započinje, 6. generacija škole primijenjenog programiranja! Zatvorene su prijave, a EDIT CodeSchool tim vrijedno se baca na razvrstavanje prijava i formiranje grupa. Naši EDIT profesori jedva čekaju s polaznicima ući u zanimljiv svijet programiranja te izrade modernih web stranica i inteligentnih web aplikacija.  
Oni koji su se propustili upisati i dalje imaju priliku - sigurno će se za njih naći još poneko mjesto.

Učenicima koji su se upisali javit će se dodijeljeni EDIT profesor i dogovoriti s grupom točan termin početka nastave.

Podsjećamo, škola primijenjenog programiranja EDIT CodeSchool održava se subotom ili u dogovoru s nastavnikom informatike u trajanju od dva sata tjedno. Okvirni termin početka održavanja nastave je sredina listopada 2022. godine ali točan ovisi o dogovoru unutar pojedinih grupa.

EDIT - Edukacijski IT centar je aktivnost projekta ICT županija kojim pokrećemo, promoviramo i unaprjeđujemo IT sektor na području Splitsko-dalmatinske županije, a kroz pet generacija u svijet programiranja ušlo je preko 2.500 učenika iz više od 30 osnovnih i srednjih škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Svi oni iskoristili su priliku i naučili samostalno izraditi moderne web stranice i inteligentne web aplikacije upoznavajući razvojna sučelja i koristeći najnovije tehnologije.

U šest godina iskustva naučili smo da motivacija ima ključnu ulogu u učenju, stoga polaznici u našoj školi iz prve ruke uče kako programiranje može biti zabavno, a roditelji su sretni jer vide da njihova djeca mogu provoditi kvalitetno vrijeme na računalu.

6. generaciji upisanih učenika želimo uspješnu školsku godinu, dobru zabavu i puno odličnih završnih radova !