Novosti

Objavljen je cijeli program Festivala tehnologije i poduzetništva, evo što vas očekuje!

Svi posjetitelji imat će priliku inspirirati se iskustvima lokalnih stručnjaka i umrežiti se s ljudima sličnih interesa u predivnom ambijentu.

U Ljetnom kinu Bačvice, od 7. do 9. rujna održat će se drugo izdanje Festivala tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City. Trodnevni festival ugostit će 25 predavača, a posjetitelji će moći uživati u 10 zanimljivih predavanja i 4 panel diskusije. Posljednji dan posvećen je svim splitskim strancima, pa će tako cijeli dan predavanja i panel diskusije biti na engleskom jeziku.

- I ove godine će posjetitelji moći saznati informacije o novim trendovima iz pojedinih industrija, ali i svakodnevnim situacijama u kojima se i sami pronalaze. Zaista smo se potrudili napraviti što zanimljiviji događaj koji obuhvaća raznolike industrije i u kojem je sadržaj važniji od forme. Sigurni smo da će svatko moći pronaći nešto za sebe, kazao je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Na festivalu će stručnjaci obraditi teme poput umjetne inteligencije u kreativnim industrijama, izgradnji i očuvanju imidža tvrtke, mentalnom zdravlju u digitalnom dobu, raznim izazovima u IT sektoru, važnosti „hard workinga“ na putu prema uspjehu te još mnogih drugih. Stoga iz Split Tech Cityja pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme dođu do ulaznica, kojih je ostalo manje od 100.

Detaljnije informacije o predavačima, temama, programu festivala te cijeni ulaznica dostupne su na web stranici https://split-techcity.com/festival.