Novosti

Demo Day finalni pitch – veliko finale četvrte generacije StartIT 2022 akademije!

Osam tjedana su polaznici, pod stručnim vodstvom mentora, vrijedno radili na razvoju svojih poduzetničkih ideja i projekata. Osim cjelovite i kvalitetne edukacije imali su priliku povezati se i razmjenjivati iskustva sa ostalim članovima Digitalna Dalmacija startup zajednice i time dodatno obogatiti svoj projekt.
Preostaje im samo velika završnica, odnosno završno  pitchanje i predstavljanje projekta pred stručnim žirijem koji će odlučiti koji timovi su najspremniji za izlazak na tržište ,a najbolje timove očekuje i bogati nagradni fond u vrijednosti od 50000 kn!

U četvrtak 1. prosinca u PICS-u, predinkubatoru i coworking prostoru ICT županije održati će Demo Day s početkom u 9:30 sati! Timovi će pitchati po abecednom redu do 11:30 a proglašenje pobjednika se očekuje oko 12:00!  

Pozivamo sve zainteresirane da prate događaj virtualnim putem preko poveznice: https://youtu.be/3uaRlcKb3ZU

Stručni žiri u sastavu Slaven Damjanović, CEO @GLAMOS te pobjednik brojnih startup natjecanja, Anđela Prnjak, Founder @Rent A Local & @Croatian Creative Casting te prošlogodišnja pobjednica StartIT akademije, Antonio Perić- Mažar, CEO @Locastic & Co-Founder @ BlockSplit Conference i Mate Prlić, osnivač Dalmatinskog portala imat će težak zadatak izabrati najbolje timove prema unaprijed zadanim kriterijima.

Timovi za predstavljanje (pitchanje) projekta imaju 4 min po sljedećem rasporedu:

1.    developAAR
2.    dReader
3.    Evala
4.    Growi
5.    IokaTor
6.    SeaID
7.    Sigurna zebra
8.    termiNAV
9.    Wander
10.    Zdravko

 

Put do finala StartIT-a

Nakon uspješnog Kick off događaja na kojem su neki od timova pitchali po prvi put svoje inovativne ideje, odabrani timovi prošli su kroz StartIT Camp, pet dana intenzivne poduzetničke edukacije, ali i petotjedni StartIT trening kroz koji su radili na razvoju i testiranju poslovnih modela uz online i off-line podršku mentora, kroz report session i follow-up mentora te SpeedMentoring gdje su na polaznici imali prilike pokupiti poduzetničko iskustvo od poznatih imena splitske, dalmatinske i hrvatske IT scene.
Sa StartIT startup akademijom ICT Županija pokazuje kako je znanje uistinu dostupno svima! StartIT mentorima i svim suradnicima na projektu STARTiT akademije se ICT županija i ovim putem od srca zahvaljuje, a svim sudionicima želimo puno sreće i uspjeha s njihovim projektima.